Patelnia - Smażony Kurczak

Patelnia - Smażony Kurczak
Smażony kurczak na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1869 kalorii, 149g białka, oraz 134g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.41 za porcję. Mieszanka pieprzu, złota mąka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia - Smażony Kurczak, Maślanka Patelnia Smażony Kurczak, oraz Bezglutenowe To Ja: Pikantny Patelnia Smażony Kurczak.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszaj mąkę, paprykę, sól i pieprz. Kurczaka posmarować mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
2
W 12-calowej patelni nonstick, olej ciepła (1/4 cala) na średnim ogniu. Kurczak gotować w oleju, boki skóry w dół, o 10 minut lub do jasnobrązowy ze wszystkich stron; zmniejszyć ogień do niskiej. Obróć kurzą skórkę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Gotować na wolnym ogniu około 20 minut, bez obracania, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubsza część zostanie pocięta na kość (170F dla piersi; 82° dla ud i nóg).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn