Patelnia Smażona Szarlotka

Patelnia Smażona Szarlotka
Patelnia smażona Szarlotka to amerykański przepis, który służy 10. Ten deser ma 479 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 66 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, herbatników maślanych, cukru cukierniczego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużej żeliwnej patelni o 1/2-cala po bokach i ogrzać do około 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć herbatniki z puszek, mąki je i zwijać każdy 1 na 5-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
3
Umieścić 1 czubatą łyżkę nadzienia owocowego na okrągło pozostawiając 1/2-calowy Brzeg dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
4
Umieść kolejną rozwiniętą rundę na nadzieniu, naciskając na krawędzie, aby uszczelnić. Należy zanurzyć palce w wodzie i przetrzeć wokół krawędzi dolnego ciastka, aby umożliwić mu przyklejenie się do górnego ciastka. Zanurz koniec widelca w mące i naciśnij stale wokół krawędzi, aby zapewnić odpowiednie uszczelnienie. Powtórzyć z pozostałymi herbatnikami. Sprawia 8 lub 10 ciast w zależności od ilości w puszce biszkoptów.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Umieść 3 lub 4 ciasta na rozgrzanej żeliwnej patelni. Smażyć przez około 2 minuty z każdej strony lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć na papierowe ręczniki, aby odsączyć i posypać cynamonem i cukrem, gdy jest jeszcze gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Podawać z bitą śmietaną i cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn