Patelnia smażona Pizza z pieczonych grzybów i zwęglonych brokułów Rabe Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj smażonej pizzy na patelni z pieczonymi grzybami i Zwęglonym brokułem Rabe Pesto. Jedna porcja zawiera 1222 kalorii, 61g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 3 godziny i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mozzarella, grzyby: pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Brokuły Rabe Patelnia Pizza, Pieczone brokuły Rabe i Pesto Flatbread, oraz Pizza Z Brokułami I Prażoną Cebulą.
Instrukcje
1
Do ciasta: w misce połączyć drożdże i ciepłą wodę. Wymieszać, aby rozpuścić drożdże i pozostawić mieszaninę na 5 minut. Za pomocą sita lub sitka "przesiać" około połowy mąki na mieszaninę drożdży i mieszać do gładkości rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Dodać sól, pieprz i miód i wymieszać. Pozostałą mąkę przesiać i wymieszać. Lekko mąkę deskę do krojenia lub płaską powierzchnię. Ciasto na pizzę obrócić na mąkę i zagniatać przez 3 do 5 minut. Mąka powinna być gładka, a składniki w pełni zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Dodać ciasto do lekko naoliwionej miski. Przykryj folią i pozwól jej "odpocząć" w ciepłym miejscu, aż podwoi się objętość, około 1 1/2 godziny. Delikatnie docisnąć ciasto i obrócić na obsypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na 4 równe części, tocząc każdą ćwiartkę w luźną kulkę. Przykryć czystym ręcznikiem kuchennym i pozostawić ciasto na" odpoczynek " przez dodatkowe 15 minut. Spłaszczyć każdą piłkę, 1 na raz, i toczyć się do 6-calowej rundy. Zrobić pesto: w średniej misce, dodać brokuły rabe, 2 łyżki oliwy z oliwek i sól i papryka do smaku; mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Rozgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodać brokuły. Utrzymuj wysoką temperaturę, pozwalając na brązowienie i char na krawędziach. Gdy brokuł rabe jest miękki po przekłuciu końcówką noża, zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ułóż brokuły rabe na desce do krojenia i drobno posiekaj.
Czosnek przełożyć przez prasę do czosnku i dodać do miski. Wymieszaj parmezan, 2 łyżki oliwy z oliwek i liście bazylii. Smak przypraw. Gotować grzyby: w innej patelni saute, na średnim ogniu, dodać grzyby i łyżkę oliwy z oliwek. Doprawić solą i czosnkiem w proszku, do smaku. Gotować, aż uwolnią wodę, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w żeliwnej patelni, wystarczająco dużej, aby pomieścić pizzę, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna lekko palić, wyłączyć ciepło pod patelnią i dodać 1 rund pizzy. Użyj szpatułki, aby delikatnie przycisnąć górną część rundy, aby utrzymać ją stosunkowo płaską podczas gotowania. Kiedy zobaczysz, że od spodu jest lekko brązowy, doprawić wierzch lekko solą i pieprzem i obrócić okrąg na drugą stronę. Doprawić solą i pieprzem. Powtórz z pozostałym ciastem. Zakończyć pizze: ułóż wszystkie rumiane rundy na blachach do pieczenia i warstwy z plasterkami mozzarella, brokuły rabe pesto i posypanie grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Brokuł Rabe
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki