Patelnia Na Włoski Makaron

Patelnia Na Włoski Makaron
Przepis włoski patelnia makaron może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 45 centów za porcję. Mieszanka wody, mielonego indyka, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoska Patelnia Z Kurczakiem I Makaronem, Kremowa Patelnia Z Włoskim Makaronem, oraz Patelnia Na Włoski Makaron Ślubny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować indyka na dużej patelni, aż gotowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać z sosem i wodą; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać spaghetti; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min. albo dopóki spaghetti nie będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Posypać serem i papryką; przykryć. Gotować 2 min. albo aż mozzarella się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn