Patelnia Na Pierogi Z Kiełbasą

Patelnia Na Pierogi Z Kiełbasą
Patelnia pierogi przepis może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 281 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli selera, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Na Pierogi, Patelnia Na Pierogi, oraz Pierogi Patelnia Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierogi gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu gotować kiełbasę w 1 łyżce masła i 1 łyżce oleju; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać pozostałe składniki; gotować i mieszać przez 1-2 minuty dłużej lub aż colesław zwiędnie.
3
Zdjąć z ognia; utrzymać ciepło.
4
W innej dużej patelni, ciepło pozostałe masło i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Pierogi odsączyć; dodać do patelni. Gotować i mieszać aż rumiane; dodać mieszaninę kiełbasy i wrzucić do herbu. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn