Patelnia Na Kiełbasę Jęczmienną
Need a dairy free main course? Patelnia kiełbasa jęczmienia może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 4. Jeśli masz wino Madera, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia Z Wołowiną Jęczmienną, Patelnia Z Wołowiną Jęczmienną, oraz Patelnia jęczmień z jarmużu i jaj dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bulion w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj jęczmień do patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodać kiełbasę na patelni; gotować 3 protokół, mieszając do kruszonki.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i grzyby; smażyć 4 minut lub aż płyn odparuje.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Powrót kiełbasy na patelnię. Wymieszać na Maderze; podsmażyć 2 minuty.
Dodać jęczmień; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bazylią i czarnym pieprzem.