Patelnia fasola i pomidory
Fasola na patelni i pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 38 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia z makaronem z pomidorami i fasolą, Fasola z patelnią-tosty kukurydza i pomidory, oraz Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 (10-uncja) pakiet mrożone fasolki cięte, 1/2 szklanki grubo posiekanej cebuli, 1 łyżeczka cukru, 1/4 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu w dużej patelni nonstick pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj 2 średnie pomidory, pokroić na kawałki; przykryć i gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.