Patelnia dorsz z sałatką z białej fasoli jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 340 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pomidor, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dynia-White Bean Skillet Dip, Curried White Bean & Kale Patelnia, oraz Hiszpańska biała fasola, krewetki i kiełbasa patelnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać 1/4 szklanki sosu i papryki; wlać ryby w płytkim naczyniu. Obróć rybę, aby równomiernie pokryć obie strony każdego fileta. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Ryby
2
W międzyczasie połącz wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem oliwek i jaj w dużej misce.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę. Gotować ryby na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Podawać na sałatkę z fasoli; top z oliwkami i jajkami.
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.