Pat ' s Spicy Peach Hot Wings

Pat ' s Spicy Peach Hot Wings to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli koszernej, skrzydełka z kurczaka, konfitury brzoskwiniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Skrzydełka Z Kurczaka Lakierowane Brzoskwiniowo, oraz Grillowane brzoskwiniowe skrzydełka z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej frytkownicę olejem arachidowym do 350 stopni F.
Wymieszać 2 łyżeczki soli, wędzoną paprykę i czosnek w proszku razem w małej misce.
Dodać skrzydełka z kurczaka i wrzucić do herbu.
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu z czosnkiem.
Wymieszać z konfiturami brzoskwiniowymi, ostrym sosem i sosem sojowym. Gotować, aż syropy i gruby, o 5 protokół.
Przełożyć do dużej miski.
Dodać skrzydła do frytkownicy i smażyć, aż gotowane i złociste i chrupiące, 12 do 15 protokół. Musisz to zrobić w 2 partiach, aby nie przepełnić frytkownicy.
Wyjąć skrzydełka z frytkownicy i osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia.
Dodaj smażone skrzydła do dużej miski sosu i wrzucić, aż dobrze połączone i skrzydła są dobrze pokryte. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjmij skrzydełka na talerz i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.