Pasztet z fasoli i orzecha ormiańskiego

Pasztet z fasoli i orzecha ormiańskiego
Ormiański pasztet Fasolowo-orzechowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pasztet z fasoli i orzechów, Pasztet Z Grzybów, Orzecha Włoskiego I Rozmarynu, oraz Pasztet Wegetariański Szpinak-Orzech dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić fasolę i wodę do wrzenia z cebulą i liściem laurowym. Dusić do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
2
Dobrze spuścić i wyrzucić liść laurowy. W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, puree z orzechami włoskimi, masłem, posiekanym czosnkiem, solą i pieprzem, do smaku, aż będzie gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posiekane zioła wymieszać i połowę z nich wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Dobrze przyprawić i rozprowadzić na małej blasze do pieczenia, wyłożonej folią. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Obficie posypać nasionami granatu i pozostałymi świeżymi ziołami, a następnie zwinąć w kłody, używając folii do zwijania. Owinąć szczelnie i ponownie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
świeże Ziołaświeże Zioła
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Pokrój i udekoruj orzechami włoskimi i pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn