Pasztet z fasoli i orzecha ormiańskiego

Pasztet z fasoli i orzecha ormiańskiego
Ormiański pasztet Fasolowo-orzechowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pasztet z fasoli i orzechów, Pasztet Z Grzybów, Orzecha Włoskiego I Rozmarynu, oraz Pasztet Wegetariański Szpinak-Orzech dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić fasolę i wodę do wrzenia z cebulą i liściem laurowym. Dusić do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dobrze spuścić i wyrzucić liść laurowy. W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, puree z orzechami włoskimi, masłem, posiekanym czosnkiem, solą i pieprzem, do smaku, aż będzie gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posiekane zioła wymieszać i połowę z nich wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Dobrze przyprawić i rozprowadzić na małej blasze do pieczenia, wyłożonej folią. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Obficie posypać nasionami granatu i pozostałymi świeżymi ziołami, a następnie zwinąć w kłody, używając folii do zwijania. Owinąć szczelnie i ponownie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
świeże Ziołaświeże Zioła
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Pokrój i udekoruj orzechami włoskimi i pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn