Paszteciki z Łososiem I

Potrzebujesz dania głównego bez nabiału i pescatarian? Paszteciki z łososia Mógłbym być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 168 kalorii. Za 1,29 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis polubiło 122 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką łososia, przyprawioną bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 70% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj Jak zrobić zdrowe paszteciki z łososiem / ciasta z łososiem (paleo, bezglutenowe, całe 30), Slammin' Południowo-zachodnie paszteciki z łososiem lub ciasta z łososiem i Slammin' Południowo-zachodnie paszteciki z łososiem lub ciasta z łososiem, aby zobaczyć podobne przepisy.
Instrukcje
Odcedź i zachowaj płyn z łososia.
Wymieszaj razem jajko, cebulę, bułkę tartą i łososia.
Uformuj kotleciki. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby uformować paszteciki, dodaj zarezerwowany płyn z łososia.
Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek.
Umieść paszteciki na patelni. Smażyć z każdej strony, delikatnie obracając.
Odsączyć na ręcznikach papierowych i podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to świetny wybór do łososia. Aby zdecydować się na kolor biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych dań, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać dania ziołowe lub cytrusowe. Jasna czerwień o niskiej zawartości tanin, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.