Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny

Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny
Przepis paszteciki z soczewicy lub Hamburger Bezmięsny może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny gotować paszteciki, kolendra, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 128 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Soczewica Fasola Burger Paszteciki, Bezmięsny California Burger, oraz Southwest Red Bean Burger (Bezmięsny Poniedziałek).

Instrukcje

1
Umieścić soczewicę i bulion w średnim garnku, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, dodając więcej bulionu lub wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Soczewicę odcedzić, warzywa wyrzucić i odstawić do ostygnięcia. Tymczasem za pomocą masher ziemniaków lub widelca, puree chickpeas.In w dużej misce wymieszać ciecierzycę, cebulę, szalotki, mielony kminek i świeżą kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
świeża Kolendraświeża Kolendra
Kminek MielonyKminek Mielony
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
SoczewicaSoczewica
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Dodać ostudzoną soczewicę i dobrze wymieszać.Zrobić paszteciki i umieścić na talerzu wyłożonym pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
4
Wstawić do lodówki na około 30 minut.
5
Na patelni umieścić około 2 łyżki oleju roślinnego. Smażyć paszteciki na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Małych Papryczek Poblano6 Małych Papryczek Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn