Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny
Przepis paszteciki z soczewicy lub Hamburger Bezmięsny może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny gotować paszteciki, kolendra, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 128 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Soczewica Fasola Burger Paszteciki, Bezmięsny California Burger, oraz Southwest Red Bean Burger (Bezmięsny Poniedziałek).
Instrukcje
Umieścić soczewicę i bulion w średnim garnku, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, dodając więcej bulionu lub wody, jeśli to konieczne.
Soczewicę odcedzić, warzywa wyrzucić i odstawić do ostygnięcia. Tymczasem za pomocą masher ziemniaków lub widelca, puree chickpeas.In w dużej misce wymieszać ciecierzycę, cebulę, szalotki, mielony kminek i świeżą kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Dodać ostudzoną soczewicę i dobrze wymieszać.Zrobić paszteciki i umieścić na talerzu wyłożonym pergaminem.
Wstawić do lodówki na około 30 minut.
Na patelni umieścić około 2 łyżki oleju roślinnego. Smażyć paszteciki na złoty kolor ze wszystkich stron.