Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny

Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny
Przepis paszteciki z soczewicy lub Hamburger Bezmięsny może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny gotować paszteciki, kolendra, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 128 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Soczewica Fasola Burger Paszteciki, Bezmięsny California Burger, oraz Southwest Red Bean Burger (Bezmięsny Poniedziałek).

Instrukcje

1
Umieścić soczewicę i bulion w średnim garnku, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, dodając więcej bulionu lub wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Soczewicę odcedzić, warzywa wyrzucić i odstawić do ostygnięcia. Tymczasem za pomocą masher ziemniaków lub widelca, puree chickpeas.In w dużej misce wymieszać ciecierzycę, cebulę, szalotki, mielony kminek i świeżą kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeża Kolendraświeża Kolendra
Kminek MielonyKminek Mielony
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
SoczewicaSoczewica
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać ostudzoną soczewicę i dobrze wymieszać.Zrobić paszteciki i umieścić na talerzu wyłożonym pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Wstawić do lodówki na około 30 minut.
5
Na patelni umieścić około 2 łyżki oleju roślinnego. Smażyć paszteciki na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn