Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny

Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny
Przepis paszteciki z soczewicy lub Hamburger Bezmięsny może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny gotować paszteciki, kolendra, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 128 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Soczewica Fasola Burger Paszteciki, Bezmięsny California Burger, oraz Southwest Red Bean Burger (Bezmięsny Poniedziałek).

Instrukcje

1
Umieścić soczewicę i bulion w średnim garnku, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, dodając więcej bulionu lub wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Soczewicę odcedzić, warzywa wyrzucić i odstawić do ostygnięcia. Tymczasem za pomocą masher ziemniaków lub widelca, puree chickpeas.In w dużej misce wymieszać ciecierzycę, cebulę, szalotki, mielony kminek i świeżą kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeża Kolendraświeża Kolendra
Kminek MielonyKminek Mielony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
SoczewicaSoczewica
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać ostudzoną soczewicę i dobrze wymieszać.Zrobić paszteciki i umieścić na talerzu wyłożonym pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Wstawić do lodówki na około 30 minut.
5
Na patelni umieścić około 2 łyżki oleju roślinnego. Smażyć paszteciki na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn