Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami
Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami, Polędwiczki wieprzowe duszone w piwie z kapustą i jabłkami, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Prażonymi Jabłkami I Duszowaną Czerwoną Kapustą.
Instrukcje
1
Połącz wieprzowinę, szalotkę, czosnek, nasiona kopru włoskiego, czerwoną paprykę, sherry i dużo soli i pieprzu w dużej misce. Używając rąk, ugniataj, aby połączyć. Zerwać kawałek wielkości łyżeczki i albo kuchenka mikrofalowa na talerzu przez 15 sekund lub gotować na małej patelni, aż gotowane przez do smaku przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bułka Tarta, Kilka Garści
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj więcej soli i pieprzu w razie potrzeby, a następnie kształt mięsa na 8 nawet 1-cal grube paszteciki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Rozgrzać masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać cebulę i jabłka i gotować, mieszając, aż lekko zwiędnie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać kapustę, ocet, cukier, kminek oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać do połączenia i przykryć. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zmięknie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona Kminku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Podczas gotowania kapusty gotuj paszteciki z kiełbasą: dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z Kiełbasą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rozgrzać olej roślinny w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk. Gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane z obu stron, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieść patelnię do piekarnika, aby gotować kiełbasę przez, O 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Aby podać, koperek wymieszać z kapustą i ułożyć na półmisku z pasztecikami z kiełbasy.