Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami
Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami, Polędwiczki wieprzowe duszone w piwie z kapustą i jabłkami, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Prażonymi Jabłkami I Duszowaną Czerwoną Kapustą.
Instrukcje
1
Połącz wieprzowinę, szalotkę, czosnek, nasiona kopru włoskiego, czerwoną paprykę, sherry i dużo soli i pieprzu w dużej misce. Używając rąk, ugniataj, aby połączyć. Zerwać kawałek wielkości łyżeczki i albo kuchenka mikrofalowa na talerzu przez 15 sekund lub gotować na małej patelni, aż gotowane przez do smaku przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bułka Tarta, Kilka Garści
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj więcej soli i pieprzu w razie potrzeby, a następnie kształt mięsa na 8 nawet 1-cal grube paszteciki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Rozgrzać masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodać kapustę, ocet, cukier, kminek oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać do połączenia i przykryć. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zmięknie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona Kminku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Podczas gotowania kapusty gotuj paszteciki z kiełbasą: dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z Kiełbasą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozgrzać olej roślinny w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk. Gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane z obu stron, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść patelnię do piekarnika, aby gotować kiełbasę przez, O 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Aby podać, koperek wymieszać z kapustą i ułożyć na półmisku z pasztecikami z kiełbasy.