Pastina Dyniowa
Pastina dyniowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pod ręką indyka, tymianek, pastynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pastina Z Jajkiem, Pastina d ' Ambrodo, oraz Pastina z groszkiem i marchewką.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do niskiego gotowania na wolnym ogniu w rondlu.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i gotować do miękkości, ale nie Brązowy, 2 do 3 protokół.
Dodać tymianek, wymieszać i dodać 2 szklanki gotującego się bulionu. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj pastinę; dobrze wymieszać i zmniejszyć ogień, aby utrzymać powolne gotowanie na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać bulion na wolnym ogniu 1/2 szklanki na raz, jak poprzedni dodatek jest wchłaniany, i mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec Pastina od przyklejania się do dna patelni, aż makaron jest al dente, o 15 protokół.
Dodać squash i indyka do podgrzania. Dobrze wymieszać. Konsystencja powinna być dość luźna, jak gęsta zupa.
W razie potrzeby dodaj więcej bulionu.
Dodać 1/2 szklanki sera i pozostawić do rozpuszczenia na chwilę przed mieszając. Smak przypraw. W razie potrzeby wlać do wydrążonej dyni do podania; udekorować serem.