Pasternak-Zaciery Ziemniaczane
Pasternak-zacieru ziemniaczanego może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 660 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, szczypiorku, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Pasternak I Zaciery Ziemniaczane, Przepis na Mash ziemniaczano-pasternakowy, oraz Zacieru Pasternakowo-Jabłkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki i pasternak umieścić w dużym rondlu o grubym dnie, przykryć zimną wodą i obficie posolić. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż przetargu widłowego, 20 do 25 protokół.
Masło i pół na pół w małym rondelku na średnim ogniu, aż masło się stopi i mieszanina jest gorąca.
Dobrze odcedzić ziemniaki i pasternak i odstawić na gorącą patelnię. Wymieszaj warzywa na patelni, aby je trochę wysuszyć.
Dodać masę z gorącym masłem i doprawić solą i pieprzem. Mash z masherem ziemniaczanym, aż będzie gładka.
Przełożyć do miski i udekorować posiekanym szczypiorkiem.