Pasternak z ziemniakami
Pasternak i ziemniaki Hash może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 251 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz tymianek, sól, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pasternak z ziemniakami, Pasternak Z Ziemniakami, oraz Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu z 3 obrotami patelni oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, o 3 łyżkach stołowych.
Dodać ziemniaki, pasternak, tymianek i doprawić solą i pieprzem, często mieszać i gotować przez 10 do 12 minut, lub aż ziemniaki i pasternak są ładne i miękkie i lekko rumiane.
Dodać mieloną cebulę i nadal gotować, aż będą miękkie i ziemniaki są ładne i brązowe.
Po ugotowaniu dodać posiekaną natkę pietruszki i skórkę z cytryny. Wymieszać, aby połączyć i przenieść hash na półmisek.