Pasternak z masłem z czarnej trufli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj pasternak z masłem czarnej trufli spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka soli, pasternaku, dekoracji: szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Pieczony indyk z masłem z czarnej trufli i sosem z białego wina, Makaron z czarną kapustą, karmelizowaną cebulą i pasternakiem, oraz Prażone buraki i pasternak z czarnymi oliwkami i pomarańczami.
Instrukcje
Pokrój pasternak w poprzek na kawałki o grubości od 1 do 1,5 cala i gotuj w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, 4 do 5 minut.
Dobrze odcedzić, następnie przełożyć do miski i delikatnie wymieszać z masłem truflowym, solą i pieprzem.
Pasternak można ciąć 1 dzień wcześniej i przechowywać, zanurzyć w wodzie, schłodzić.