Pasta z czarnej fasoli i koziego sera
Czarna fasola i ser kozi może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Czarna fasola bakłażan hamburgery z kremowy czerwony pieprz kozi ser Spread, Mango, Czarna Fasola I Kozi Ser Quesadilla, oraz Pieczona Cukinia, Czarna Fasola + Kozi Ser Enchiladas.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i sól. Gotować 25 do 30 minut, często mieszając, aż zbrązowieje.
Dodać mirin; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Miejsce mieszanki cebuli, fasola, i pozostałe 3 składniki w blenderze lub robocie; proces 1 minutę lub do gładkiej, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny (mieszanka zgęstnieje podczas dreszczy).