Pasta Z Cukinii

Pasta Z Cukinii
Cukinia Spread jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz sok z cytryny, orzechy włoskie, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Oliwkowy Pasta Z Cukinii, Pasta Z Cukinii, Mięty I Jogurtu, oraz Pieczona papryka czerwona i cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cukinię w gazę lub sitko; wycisnąć nadmiar wilgoci. W misce, połączyć cukinię z pozostałymi składnikami; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Podawać z krakersami lub surowymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn