Pasta Primavera Pronto

Pasta Primavera Pronto

Instrukcje

1
do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać mrożone brokuły, fasolki verts, i edamame i gotować, odkryte, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
3
Warzywa przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
4
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować aż al dente, a następnie odsączyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Tymczasem, ciepła 2 łyżki oleju w głębokim 12-calowej patelni na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie i smażyć czosnek i płatki czerwonej papryki, mieszając, aż czosnek jest złoty, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Do filiżanki przełożyć olej z czosnkiem i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni i gotować cebulę, mieszając, aż zmiękną i bladozłoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
8
Dodać gotowane warzywa i pomidory i gotować, przykryte, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać masło i ser i mieszać aż do połączenia. Włożyć fettuccine do głębokiego naczynia i wymieszać z mieszaniną warzyw i olejem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10
Add butter and cheese and stir until combined. Put fettuccine in a deep serving dish and toss with vegetable mixture and garlic oil.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn