Pasta Primavera

Pasta Primavera
Przepis makaron Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser asiago, paski papryki, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchewka parowa, pod przykryciem, 5 minut lub do chrupkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
3
Dobrze odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj koper włoski; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
6
Dodaj por i następne 5 składników( por przez czosnek); smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PorPor
7
Dodaj marchew, groszek, wermut i sól. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
MarchewMarchew
GrochGroch
SólSól
8
Połączyć makaron, mieszanka warzywna, ser, i kopru włoskiego liści w misce, i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn