Pasta Migdałowa

Pasta Migdałowa
Pasta migdałowa to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu migdałowego, blanszowane migdały, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Domowa Pasta Migdałowa, Ciasto rabarbarowe z pastą migdałową, oraz Domowa Pasta Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Migdały zmielić w blenderze. Dokładnie wymieszać w cukiernikach cukier. Białka ubić lekko, następnie wymieszać z mieszanką migdałową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj ekstrakt migdałowy, używając rąk, aby wymieszać ciężką mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn