Pasta e Fagioli II

Pasta e Fagioli II
Pastan e Fagioli II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki, pietruszki, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieść fasolę żurawinową i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek i wyłącz ogrzewanie. Odstawić na godzinę na palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Fasolę odcedzić i wrócić do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj wino, bulion wołowy i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Puree połowa fasoli. Wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać czosnek, pastę pomidorową, natkę pietruszki i makaron farfalle. Gotować na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, aż makaron będzie miękki i zupa będzie gęsta. Wymieszać z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
FarfalleFarfalle
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
6
Dekoruj skropioną oliwą z oliwek i dodatkowym startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn