Need a pescatariańskie danie główne? Makaron con le Sarde może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 975 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sardynki, cebulkę kopru włoskiego, świeżo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Pasta Con Le Sarde, Pasta Con Sarde, oraz Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozgrzać 1/4 szklanki oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3
Usuń okruchy z patelni i wrzucić z parmezanem. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Na tej samej patelni podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać koper i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę dłużej. Wymieszać pomidory i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać sardynki, pietruszkę, sól i pieprz. Rozbij sardynki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Zdjąć z ognia.
9
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować spaghetti, aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
10
Drenaż. Wrzucić spaghetti z sosem i połowę bułki tartej. Wierzch z pozostałymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Odmiana: jeśli masz szczęście znaleźć świeże sardynki, zastąp Funt filetowanych sardynek w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki Konserwowe
Sardynki świeże
12
Dodaj je do patelni wraz z czosnkiem i smażyć przez dwie do trzech minut przed dodaniem pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Rekomendacja wina: Mastroberardino jest uznanym mistrzem winiarskim południowych Włoch. Jego Lacrimarosa, wyjątkowo ziemista, cierpka i delikatnie aromatyzowana ros, wydaje się być stworzona z myślą o takim daniu.