Pasta con le Sarde

Pasta con le Sarde
Need a pescatariańskie danie główne? Makaron con le Sarde może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 975 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sardynki, cebulkę kopru włoskiego, świeżo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Pasta Con Le Sarde, Pasta Con Sarde, oraz Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać 1/4 szklanki oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3
Usuń okruchy z patelni i wrzucić z parmezanem. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na tej samej patelni podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać koper i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę dłużej. Wymieszać pomidory i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać sardynki, pietruszkę, sól i pieprz. Rozbij sardynki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Zdjąć z ognia.
9
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować spaghetti, aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Drenaż. Wrzucić spaghetti z sosem i połowę bułki tartej. Wierzch z pozostałymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Odmiana: jeśli masz szczęście znaleźć świeże sardynki, zastąp Funt filetowanych sardynek w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki KonserwoweSardynki Konserwowe
Sardynki świeżeSardynki świeże
12
Dodaj je do patelni wraz z czosnkiem i smażyć przez dwie do trzech minut przed dodaniem pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Rekomendacja wina: Mastroberardino jest uznanym mistrzem winiarskim południowych Włoch. Jego Lacrimarosa, wyjątkowo ziemista, cierpka i delikatnie aromatyzowana ros, wydaje się być stworzona z myślą o takim daniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn