Parówki wolnoopalające w sosie Wiener BBQ

Parówki wolnoopalające w sosie Wiener BBQ
Parówki wolnoopalające w sosie Wiener BBQ wymagają ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,44 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu jabłkowego, brązowego cukru, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako Amerykański SOS. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Slow-Cooker fasola i parówki, Slow Cooker BBQ Pulled Pork, oraz slow-cooker maple chipotle BBQ beef.

Instrukcje

1
Parówki umieścić w wolnej kuchence. W średniej misce połącz galaretkę winogronową, musztardę, brązowy cukier i ocet jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dobrze wymieszać i zalać parówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
3
Gotować na niskim ustawieniu przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn