Parzone Awakening Rib Roast

Parzone Awakening Rib Roast
Parzona pieczeń z żebra Awakening jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 10 minut. Jeśli masz koszerną sól, pietruszkę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Parzone Awakening Rib Roast, Naleśniki pierwszego przebudzenia, oraz Affogato z kawą parzoną na zimno.

Instrukcje

1
Do solanki: w dużej misce dodaj wodę, sól i kawę. Wymieszać do rozpuszczenia soli i dodać żeberka. Jeśli płyn nie pokrywa całego mięsa, Odwróć pieczeń w połowie czasu marynowania. Lub rozważ wlanie marynaty do dużej plastikowej torby, dodanie pieczonego żeberka, a następnie szczelne uszczelnienie, aby pieczeń była całkowicie otoczona solanką. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prime RibPrime Rib
MarynataMarynata
KawaKawa
SolankaSolanka
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Na rub: w małej misce, wymieszać brązowy cukier, szałwia, papryka, pietruszka, czosnek w proszku, biały pieprz, bułka tarta, fusy kawy, sól, i ładne mielenia lub dwóch świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
Biały PieprzBiały Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KawaKawa
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wyjąć pieczeń z lodówki i wyrzucić solankę. Pieczeń osuszyć ręcznikiem papierowym. Używając rąk, posmaruj pieczeń ze wszystkich stron masażem, delikatnie wmasowując ją w miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Pozostaw na blacie, aby osiągnąć temperaturę pokojową, około 1 godziny.
6
Umieść na patelni i włóż do piekarnika. Gotować, aż średnio rzadkie, 125 stopni F, około 1 godziny i 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i przykryć lekko folią aluminiową, podczas gdy mięso odpoczywa, 15 minut. Pokroić między żebra i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn