Paryskie Gnocchi z pieczonymi pomidorkami Cherry, kukurydzą i cukinią
Paryskie Gnocchi z pieczonymi pomidorkami Cherry, kukurydzą i cukinią może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 337 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać latem squash, parmezan, liście pietruszki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Paryskie Gnocchi, Paryski Suflet Gnocchi, oraz Dyniowe Paryskie Gnocchi.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°. Wrzuć pomidory koktajlowe do dużej miski z 1 łyżką oliwy z oliwek i czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć na wyłożoną folią blachę do pieczenia i piec, aż pomidory będą miękkie i zmiękną, około 20 minut.
Tymczasem podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na dużym ogniu, aż do lekkiego palenia.
Dodać kukurydzę, doprawić do smaku solą i pieprzem, i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, o 5 minut w sumie.
Przełożyć na duży talerz i odstawić. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym i wróć do wysokiej temperatury.
Dodaj 1 łyżkę oleju do teraz-puste patelni i ciepła, aż lekko palenia.
Dodać cukinię i squash i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, o 4 minut w sumie.
Przenieść na inny duży talerz i odstawić. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
Gdy pomidory zakończą pieczenie, wyjąć z piekarnika i odstawić.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w teraz pustej patelni na dużym ogniu, aż lekko do palenia.
Dodać gnocchi i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 6 minut w sumie.
Dodaj kukurydzę, cukinię, Kabaczek, pomidory i zioła do patelni i wrzucić do połączenia.
Przełożyć na półmisek lub pojedyncze talerze, polać startym parmezanem i podawać.