Paryska gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paryska Gorąca Czekolada, Słodko-Gorzki Finalista Pieczenia # 6: Wykwintne, Cnotliwe Wegańskie Ciasto Z Paryskim Musem Czekoladowym, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W górnej części podwójnego kotła wymieszaj mleko, czekoladę, kakao i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Umieścić na gotującej się wodzie i gotować, mieszając od czasu do czasu trzepaczką, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka i gorąca, o 20 protokół. (Nie masz podwójnego kotła?