Party Taco Sandwich
Party Taco Sandwich może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 73 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonej wołowiny, wody, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Taco Party Wings, Dip sałatkowy Taco na imprezę, oraz Bezglutenowe Taco Party Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno i boki jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 cala, z sprayem do gotowania. Gotować wołowinę i mieszankę przyprawową zgodnie z zaleceniami na kopercie mieszanki przyprawowej.
Wymieszać Bisquick wymieszać i wody do miękkiego ciasta formy; rozprzestrzeniać na patelni.
Rozprowadzić mieszankę wołową na cieście.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Natychmiast posypać serem.
Odstawić na 1 do 2 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.