Parmigiano Reggiano Pikantne Francuskie Tosty
Parmigiano Reggiano pikantne francuskie tosty mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1424 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, Rozdrobniony Radicchio z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko, jajko, sól i pieprz wymieszać w szerokim, płytkim naczyniu.
Zanurzyć chleb w mieszaninie jaj, aby płaszcz z obu stron.
Roztopić odrobinę masła na patelni i smażyć chleb na złoty kolor z obu stron, około 2-3 minut na stronę.
Posypać parmigiano reggiano na francuskie tosty. (Tosty francuskie powinny być na tyle ciepłe, że ser się topi. W przeciwnym razie można umieścić go pod brojlerem na kilka sekund, aby stopić ser.)