Parmezan-Zupa Cebulowa

Parmezan-zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa grochowa, miętowa i dymka z herbatnikami parmezan, Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, oraz Parmezan Cebula Żyto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć masło, cebulę i cukier; podsmażyć 20 do 25 minut lub aż cebula będzie złoty. Wymieszać z mąką; nadal gotować przez 3 do 5 minut.
Dodaj wodę i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 30 minut.
Dodaj sól i pieprz, dobrze mieszając.
Napełnij zupą 4 miseczki odporne na działanie pieca; każdą z nich polej kromką chleba i obficie posyp parmezanem.
Piec w temperaturze 400 do rozpuszczenia sera.