Parmezan-Ziołowa Cukinia

Parmezan-Ziołowa Cukinia
Parmezan-ziołowa cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 75 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, cukinia, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Krewetki Ziołowe Parmezan, Chleb Ziołowy Parmezan, oraz Risotto ziołowo-Parmezanowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cukinię i czosnek; gotować 4 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Zdjąć z ognia; wymieszać sok z cytryny i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn