Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj parmezanu z cukinią. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.95 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 456 kalorii, 23G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 190. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, pomidory z puszki, 2 cebule i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Parmezan Z Cukinii, Parmezan Z Cukinii, oraz Parmezan Cukinia.
Instrukcje
1
Połączyć bułkę tartą, oregano, bazylia, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu w płytkiej misce lub talerzu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść jajka w drugiej płytkiej misce lub talerzu ciasta. Pracując partiami, zanurz cukinię w jajku. Następnie zanurz plastry w bułce tartej, obracając się równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieś cukinię powlekaną na dużą płytkę lub obramowaną blachę do pieczenia. Gdy wszystkie kawałki są powlekane, podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj tyle plastrów cukinii, jak pasuje w jednej warstwie i gotować, aż dobrze rumiane, o 3 protokół. Flip i gotować, aż druga strona jest rumiane, o 3 minut dłużej. Powtórz z pozostałą cukinią, dodając więcej oleju w razie potrzeby między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podgrzać łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać czosnek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
9
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać pomidory i pozostałą łyżeczkę soli. Powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Lekko nasmarować poszczególnych crocks lub 8-przez 8-calowy plac do pieczenia naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
12
Umieść kilka łyżek sosu na dnie naczynia do pieczenia lub w pojedynczych naczyniach. Dół linii z panierowaną cukinią. Na wierzchu sos, a następnie garść mozzarelli i parmezanu. Powtarzać aż zużyje się całą cukinię. Na koniec obfity plaster sosu i prysznic dodatkowych serów.