Parmezan Polędwica Wieprzowa

Parmezan Polędwica Wieprzowa
Parmezan Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 112 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, polędwicę wieprzową, parmezan i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Parmezan Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki Wieprzowe Parmezan, oraz Szybka Polędwiczka Wieprzowa Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój polędwicę w poprzek na 12 plastrów, o grubości około 3/4 cala.
2
Umieść każdy kawałek na jego powierzchni cięcia i spłaszczyć piętą dłoni do grubości 1/2 cala.
3
Połączyć okruchy, parmezan, sól i pieprz; pogłębić kawałki wieprzowiny do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
4
Rozgrzać olej na średnim ogniu w patelni nieprzywierającej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dusić wieprzowinę przez 2 do 3 minut na stronę; usunąć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Dodaj cebulę, czosnek i cukinia lub squash na patelni i saute 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher) z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn