Parmezan pieczona kukurydza na kolbie

Parmezan Prażona kukurydza na kolbie jest bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kukurydzę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Spróbuj Sałatki z pieczonej kukurydzy Cezar z parmezanem jogurt grecki Cezar Dressing, Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą, oraz Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Posmaruj cienką warstwę majonezu na każdym uchu kukurydzy.
Posypać kukurydzę parmezanem, chili w proszku, solą i pieprzem. Owiń każde ucho folią aluminiową i połóż na grillu.
Grilluj, obracając się od czasu do czasu, aż ziarna zaczną brązowieć, około 10 minut.