Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski

Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski
Parmezan i kiełbasa nadziewane pieczone koper włoski może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, bulion z indyka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony koper włoski z parmezanem, Pieczony koper włoski z parmezanem Vinaigrette, oraz Nicholas Petti ' s Wild Fennel Sausage-faszerowane karczochem.

Instrukcje

1
W rondlu, parować Koper, korzeń kończy się, aż po prostu miękkie, o 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ochłoń. Połów Cebulki wzdłuż i usunąć najgrubszą część rdzenia.
3
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać kiełbasę, rozbijając ją drewnianą łyżką, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż Nie różowy pozostaje, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i kiełbasa jest rumiane, 5 protokół. Wymieszać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Ochłoń. Ser i pietruszkę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wymieszać duże szklane naczynie do pieczenia; wlać bulion. Pracując nad patelnią, naciśnij dwie trzecie wypełnienia do warstw kopru włoskiego. Ułóż koper włoski w naczyniu do pieczenia, pokrój bok do góry, a wierzch z pozostałym nadzieniem. Lekko przechylić Koper i skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek nad i między warstwami. Przykryć luźno folią i piec przez 20 minut, lub aż Koper będzie bardzo miękki. Odkryć i piec przez 10 do 15 minut dłużej, lub aż płyn w naczyniu odparuje i koper zaczyna brązowieć na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Umieść stojak piekarnika 10 cali od ciepła i rozgrzej brojlery. Dusić koper włoski, aż polewa jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać na gorąco.
11
Make Ahead: przepis można przygotować przez Krok 3 na początku dnia. Przed podaniem przepłukać i zapiekać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn