Parmezan i czarny pieprz
Parmezanem i czarnym pieprzem zmiażdżone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, oraz Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu i przykryj zimną wodą do 2 cali powyżej.
Dodać 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki do patelni na małym ogniu; dodać pozostałe 1 łyżeczka soli i masła do patelni. Ziemniaki rozgnieść masą ziemniaczaną do pożądanej konsystencji.
Dodać ser i pieprz do mieszanki ziemniaków; mieszać, aż ser się rozpuści. Wymieszać z mlekiem; gotować 1 minutę lub do dokładnego ogrzania, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.