Parkin
Parkin może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 415 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka masła, jajka, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Yorkshire Parkin, Tradycyjny Parkin, oraz Pudding gruszkowy z kremem.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Masło Głębokie 22cm kwadratowe ciasto blaszki i linii z pieczenia pergaminem. Jajko i mleko ubić widelcem.
Delikatnie rozpuścić syrop, melasę, cukier i masło razem na dużej patelni, aż cukier się rozpuści.
Wymieszać płatki owsiane, mąkę i imbir i wymieszać z mieszaniną syropu, a następnie jajko i mleko.
Wlać mieszaninę do puszki i piec przez 50 minut 1 godz, aż ciasto czuje jędrne i trochę chrupiące na wierzchu. Schłodzić w puszce, a następnie zawinąć w więcej pergaminu i folii. Przechowywać do pięciu dni przed jedzeniem, jeśli można itll stać się bardziej miękkie i lepkie dłużej go zostawić, do dwóch tygodni.