Parker ' s Fish and Chips

Parker ' s Fish and Chips może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,06 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 734 kalorie, 71g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, proszek do pieczenia, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba Z Frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pieczone "chipsy", przepis następuje
Połóż filety z dorsza na desce do krojenia.
Posypać obie strony solą i pieprzem.
Pokroić filety w 1 1/2 na 3-calowe kawałki.
W misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, skórkę z cytryny, pieprz cayenne, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Ubij w 1/2 szklanki wody, a następnie jajko.
Wlać 1/2 cala oleju do dużej (12-calowej) patelni i podgrzać do około 360 stopni F.
Zanurz każdy filet w cieście, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski.
Umieścić go bardzo ostrożnie w gorącym oleju. Nie tłocz się. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać olej między 360 i 400 stopni F. gotować ryby z każdej strony przez 2 do 3 minut, aż lekko rumiane i gotowane przez.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Posypać solą i podawać na gorąco z " frytkami."
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki szorujemy, kroimy na pół wzdłuż, a następnie kroimy każdą połowę w trzecie wzdłuż. Będziesz miał 6 długich klinów z każdego ziemniaka.
Umieść ziemniaki na patelni z oliwą, solą, pieprzem, czosnkiem i rozmarynem. Czystymi rękami wrzuć wszystkie składniki razem, upewniając się, że ziemniaki są pokryte olejem.
Rozłóż ziemniaki w jednej warstwie z 1 ściętą stroną w dół.
Pieczemy ziemniaki przez 30-35 minut, po 20 minutach odwracając się na drugą stronę.
Piec, aż będą lekko rumiane, chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku.
Posypać solą i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Alzacki-inspirowany nutami limonki, zielonego jabłka,białego kwiatu i kamienia. Po nosie są smaki gruszki Anjou, białej nektaryny icitrusu. Żywa i rześka kwasowość równoważy to średnio mocne wino i przenosi je przez utrzymujące się wykończenie.