Parisian Steak and Cheese Croissant Sandwiches

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj paryskich steków i kanapek z rogalikiem serowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pieczoną paprykę, rogaliki, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kanapki ze stekiem i rogalikiem z kopru włoskiego, Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym, oraz Paryskie Kanapki Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Steki przyprawiamy solą i pieprzem. Na średniej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Gotować steki przez około 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie. Odstawić na 5 minut przed krojeniem. Pokroić stek, w poprzek ziarna, na 1/4 do 1/2-calowe grube plastry.
Podgrzej dużą patelnię nonstick lub patelnię na średnim ogniu. Za pomocą ząbkowanego noża kroimy rogaliki na pół wzdłuż. W partiach 2, umieścić połówki rogalika, wyciąć stronę w dół na patelni i gotować przez 30 sekund do 1 minuty, aż lekko tosty.
Ułóż plastry Brie na tosty croissant połówki.
Umieść około 1/4 szklanki rukoli na dolnych połówkach rogalików.
Dodać pokrojony stek. Ułóż czerwoną paprykę na steku. Na wierzch z pozostałą rukolą i dodać wierzch rogalika.