Paris Popcorn

Paris Popcorn
Paris Popcorn to hor d ' oeuvre, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 283 kalorii, 4G białka, oraz 25g tłuszczu. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga skropić oliwą z oliwek, pecorino romano, liśćmi estragonu i ziarnami popcornu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Och, Paryż, Paryż-Brest, oraz Crêpes de Paris.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej duży garnek lub holenderski piekarnik na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj wystarczającą ilość oleju roślinnego, aby pokryć dno garnka, około 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj 1 lub 2 ziarna popcornu do oleju, gdy się nagrzewa. Gdy jądra wyskoczą, dodaj pozostałą kukurydzę i przykryj pokrywką. Potrząśnij garnkiem, gdy pękną jądra. Dzięki temu nie osiadają na dnie garnka i nie palą się. Kontynuuj potrząsanie, aż cała kukurydza wyskoczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Wyjmij popcorn do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Skrop oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, dopraw przyprawą do sera Paris i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Wymieszaj wszystkie składniki razem w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy popcornu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Lanson Le Black Label Brut ( pół butelki). Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn