Parfaity malinowe i rabarbarowe
Parfaits malinowy I rabarbarowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu. Jest idealny do Dzień Matki. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz grecki jogurt miodowy waniliowy, mielony cynamon, limonkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Parfaity malinowe i rabarbarowe, Rabarbar-Gingersnap Parfaits, oraz Rabarbar Gingersnap Parfaits.
Instrukcje
W 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać rabarbar; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z malinami, nektarem z agawy, wanilią, cynamonem i sokiem z limonki. Odstawić do ostygnięcia.
Do każdej z 4 filiżanek lub szklanek parfait, Miarka 1 pojemnik jogurtu. Na wierzchu 1/2 szklanki mieszanki rabarbarowo-malinowej i 1/4 szklanki granoli.
Każdy dekorujemy plasterkiem limonki i liśćmi mięty.