Paprykarz Wieprzowy

Paprykarz Wieprzowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Paprikash. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 749 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, świeżo mieloną paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Paprykarz Wieprzowy, Polędwica Wieprzowa Paprykasz, oraz Pieczony Paprykarz Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanie wysokim ogniu. Wrzucić wieprzowinę z mąką, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać około połowy wieprzowiny do garnka i brązowy przez około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usunąć Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną i dodatkową łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
4
Usunąć
5
Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego poziomu i dodać pozostałą łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i paprykę. Gotować pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając, przez 7 minut. Wymieszać w pozostałych 1 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i papryki. Gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodaj wieprzowinę z nagromadzonymi sokami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż wieprzowina jest po prostu zrobić, 10 do 15 minut. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego poziomu i ubić śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron jajeczny, aż tylko gotowe, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Drenaż.
10
Wyjąć 1/2 szklanki sosu z gulaszu i wrzucić z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
11
Podawać gulasz na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
12
Rekomendacja wina: zostań z Węgrami i zaserwuj przerażająco nazwaną krwią byka, Egri Bikavr. W rzeczywistości jest to miękka, pikantna, owocowa czerwień, która idealnie pasuje do tego tradycyjnego gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn