Paprykarz Wieprzowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Paprikash. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 749 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, świeżo mieloną paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Paprykarz Wieprzowy, Polędwica Wieprzowa Paprykasz, oraz Pieczony Paprykarz Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanie wysokim ogniu. Wrzucić wieprzowinę z mąką, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodać około połowy wieprzowiny do garnka i brązowy przez około 3 protokół.
Usunąć Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną i dodatkową łyżką oleju.
Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego poziomu i dodać pozostałą łyżkę oleju do patelni.
Dodać cebulę i paprykę. Gotować pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając, przez 7 minut. Wymieszać w pozostałych 1 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i papryki. Gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Dodaj wieprzowinę z nagromadzonymi sokami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż wieprzowina jest po prostu zrobić, 10 do 15 minut. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego poziomu i ubić śmietanę.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron jajeczny, aż tylko gotowe, o 7 protokół.
Wyjąć 1/2 szklanki sosu z gulaszu i wrzucić z makaronem.
Podawać gulasz na makaron.
Rekomendacja wina: zostań z Węgrami i zaserwuj przerażająco nazwaną krwią byka, Egri Bikavr. W rzeczywistości jest to miękka, pikantna, owocowa czerwień, która idealnie pasuje do tego tradycyjnego gulaszu.