Cielęcina lub jagnięcina Paprikash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 67g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, evoo, liście laurowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Golonka Cielęca Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej. Mięso osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie obficie posypać solą i pieprzem oraz posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Podgrzać mżawkę EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać mięso w partiach i gotować, aż głęboko brązowy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Przenieść na talerz.
6
Dodaj kolejną mżawkę EVOO do garnka i zmniejsz ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj masło i pozwól mu stopić się w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Dodać cebulę i gotować, aż bardzo miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodaj 3 łyżki papryki, kminek, czosnek, liście laurowe, papryka i pomidory, i mieszać do połączenia i ciepła przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
10
Dodaj bulion i wino, a następnie wróć mięso do garnka. Przykryć pokrywką, przenieść garnek do piekarnika i gotować, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Mięso wyjąć na talerz i przykryć folią. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree sos w garnku. Wymieszać z creme fraiche i gotować, aż sos jest zmniejszona, 20 do 30 protokół. Wróć mięso do garnka. (Jeśli nie podajesz od razu, schłodzić gulasz, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Podgrzać w umiarkowanym piekarniku lub na średnim ogniu.) Tuż przed podaniem wymieszaj pozostałą 1 łyżeczkę papryki, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Gulasz
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Do dekoracji podsmażamy kaparówki na odrobinie EVOO, aż będą chrupiące. Dodać gulasz z kilku dollops creme fraiche i smażone kapary. (Kolory zielony, czerwony i biały oznaczają flagę Węgier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Jagody Kapara
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Gulasz
13
Wszelkie resztki gulaszu są świetne na lunch lub z jajkami w koszulce.