Papryka Słodka-Polewa Pomidorowa

Papryka Słodka-Polewa Pomidorowa
Papryka słodka-polewa pomidorowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mocno liści bazylii, oliwek, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Zupa pomidorowo-pieczona słodka papryka, Papryka słodka i pomidor Gazpacho, oraz Grillowana Sałatka Z Czerwonej Papryki, Słodkiej Cebuli I Pomidorów.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać pomidory i 5 kolejnych składników, delikatnie podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Odstawić na 15 minut. Delikatnie wymieszać z bazylią tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn