Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2)
Wolno gotująca się papryka faszerowana kuskusem (gotowanie na 2) wymaga ok. 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzeszki piniowe, powolne wkładki do gotowania, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2), Powolna Kuchenka Kuskus Faszerowane Papryki, oraz Papryka Nadziewana Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, solą, kminkiem, cynamonem i czerwoną papryką. Wymieszać z kuskusem. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Wlać wodę do wyłożonej powolnej kuchenki; papryki stoją pionowo w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub do papryki są miękkie.
Dekoruj orzeszkami pinii i kolendrą.