Papryka makaron wrzucić z jarmużu może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz cayenne, sól i mielony pieprz, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kale Makaron Toss, Trzy-Pieprz Makaron Toss, oraz Papryka-Makaron Feta.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj czerwoną paprykę, żółtą paprykę, jarmuż i czosnek. Doprawić bazylią, pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem. Gotować, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pieprz Cayenne
Papryka żółta
Papryka Czerwona
Warzywa
Czosnek
Bazylia
Jarmuż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
W dużej misce, wrzucić gotowanego makaronu z mieszaniny patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego