Nadziewane papryki Szefa Kuchni Johna mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.92 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 442 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Papryka faszerowana szefa kuchni Johna, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut. Odstawić ugotowany ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Cebulę i oliwę gotować na średnim ogniu, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Cebula
4
Połowę ugotowanej cebuli przełożyć do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wymieszać sos pomidorowy, bulion wołowy, ocet balsamiczny, i płatki czerwonej papryki na patelni; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Ocet Balsamiczny
Sos Pomidorowy
Bulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wlać mieszankę sosu pomidorowego do naczynia do pieczenia 9x13 cali i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Połącz mieloną wołowinę, włoską kiełbasę, pomidory pokrojone w kostkę, włoską pietruszkę, czosnek, sól,czarny pieprz i pieprz cayenne w misce z zarezerwowaną cebulą; dobrze wymieszaj. Wymieszaj ugotowany ryż i Parmigiano Reggiano. Stuff zielona papryka z mieszanką wołowiny i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Zielony Pieprz
Pietruszka Liściowa Płaska
Kiełbasa
Pieprz Cayenne
Pieprz Czarny
Ryż Gotowany
Mielona Wołowina
Pomidor
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
W naczyniu do pieczenia umieścić nadziewane połówki zielonej papryki na sosie pomidorowym; posypać pozostałym Parmigiano-Reggiano, przykryć naczynie folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Sos Pomidorowy
Parmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
9
Usuń folię aluminiową i piec, aż mięso nie jest już różowy, zielona papryka są miękkie i ser jest rumiane na wierzchu, dodatek 20 do 25 protokół.