Papryka faszerowana szefa kuchni Johna

Papryka faszerowana szefa kuchni Johna
Nadziewane papryki Szefa Kuchni Johna mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.92 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 442 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Papryka faszerowana szefa kuchni Johna, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut. Odstawić ugotowany ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Cebulę i oliwę gotować na średnim ogniu, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
4
Połowę ugotowanej cebuli przełożyć do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszać sos pomidorowy, bulion wołowy, ocet balsamiczny, i płatki czerwonej papryki na patelni; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać mieszankę sosu pomidorowego do naczynia do pieczenia 9x13 cali i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Połącz mieloną wołowinę, włoską kiełbasę, pomidory pokrojone w kostkę, włoską pietruszkę, czosnek, sól,czarny pieprz i pieprz cayenne w misce z zarezerwowaną cebulą; dobrze wymieszaj. Wymieszaj ugotowany ryż i Parmigiano Reggiano. Stuff zielona papryka z mieszanką wołowiny i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Zielony PieprzZielony Pieprz
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
KiełbasaKiełbasa
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Mielona WołowinaMielona Wołowina
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
W naczyniu do pieczenia umieścić nadziewane połówki zielonej papryki na sosie pomidorowym; posypać pozostałym Parmigiano-Reggiano, przykryć naczynie folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Usuń folię aluminiową i piec, aż mięso nie jest już różowy, zielona papryka są miękkie i ser jest rumiane na wierzchu, dodatek 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
SerSer
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn